Gardaland opent in 2016 een nieuw Adventure Hotel

Gardaland kondigt de bouw aan van een volledig gethematiseerd hotel in 2016. Dit hotel zal het tweede van het resort worden en 100 kamers bevatten, plus een restaurant. Een investering van maar liefst €25 miljoen.

 

Gardaland kondigt een belangrijk project aan voor 2016: de bouw van en tweede, volledig gethematiseerd hotel. Hiermee wordt het resort uitgebreid en het nieuwe hotel zal naast het oude hotel een nieuwe vorm van catering aanbieden.

We gaan hiermee een serieuze investering doen: maar liefst 25 miljoen euro voor het nieuwe Gardaland Hotel, een investering gemaakt door Gardaland, onderdeel van de Merlin Entertainments International Group. De eerste gasten verwelkomen we vanaf juni 2016.

Het nieuwe hotel zal bestaan uit twee verschillende paviljoenen. Het eerste zal volledig in teken staan van de kamers, het tweede zal een restaurant bevatten en enkele kamers. De twee gebouwen zullen verbonden zijn door een enorm in het oog springende receptie. Elke kamer in het nieuwe hotel zal gethematiseerd zijn, deze zullen geïnspireerd zijn op de verschillende werelden uit het park. Er zullen 100 zeer ruime kamers komen, geïnspireerd op vier thema’s, zo kan je in het Gardaland Adventure Hotel verder genieten van een onvergetelijk avontuur. Van de jungle tot de Far West, van het koude Noorden, tussen ijs en mammoeten, tot Arabische sferen die uit Duizend En Een Nacht lijken te komen. Jungle Adventure, Wild West Adventure, Arctic Adventure en Arabian Adventure: deze namen werden gekozen aan de hand van de thema’s uit de kamers.

Een extra speciale ervaring zal je krijgen in het restaurant, dat een unieke en originele look krijgt. De muren en pilaren zullen de geschiedenis van het Oude Egypte vertellen. Het Tutankhamon Restaurant zal de gasten de kans bieden te dineren in de ruines van een oude tempel. Ze zullen ondergedompeld worden in een Egyptisch avontuur tijdens het diner.

Het Gardaland Adventure Hotel is een zeer belangrijk project, voortgevloeid uit de stijgende vraag en stijgend aantal bezoekers, die kozen voor Gardaland en het Garda meer als reisdoel. “Dagbezoekers maken 70% uit van het aantal bezoekers voor het park, maar we willen uitgroeien tot een toeristische bestemming, waardoor het aantal boekingen zal oplopen,” vertelt Aldo Maria Vigevani, CEO van het park. “Om die reden hebben we besloten om ons hotelaanbod uit te breiden met nieuw accommodaties, met het oog op het aantrekken van nieuwe bezoekers.”