Julianatoren onthult “Let Me Know” tegel

Als eerste pretpark onthulde Julianatoren op woensdag 9 september om 13.30 uur een ‘Let Me Know’ tegel. Hiermee laat het pretpark zien dat zij tegen pesten is!

‘Let Me Know’ is een groot landelijk project voor iedereen die tegen pesten is en er iets aan wil veranderen. Het doel van het project is om mensen bewust en onbewust aan het denken te zetten – ben ik een Let Me Knower OF ben ik een pester? En door het dragen van een Let Me Know polsbandje laat je zichtbaar zien dat jij benaderbaar bent voor een slachtoffer van pesten!

De huldiging ging gepaard met feestelijke optredens en activiteiten! Lindsay (van the voice of Holland) en Jamyro gaven een spetterend optreden. Clowneratski gaf een mooie voorstelling en The Euros, ambassadeur van Let Me Know, stonden ook klaar om een energieke show te geven!

Jul let Me Know