Een vervloekt Circus strijkt neer voor Halloween in Thorpe Park

Dit jaar strijkt een vervloekt circus neer in Thorpe Park, de directeur heet je ‘welkom’ tijdens de Halloween periode in een volledig nieuwe maze. Bereid je maar voor op enge clowns, mime spelers en een eng funhouse, een folterkamer en veel meer…

 

 

De Halloween periode loopt van 9 tot 11 oktober, 16 tot 18 oktober en van 23 oktober tot 1 november. Het park is op deze dagen geopend van 10 tot 22 uur. De Halloween attracties openen om 15 uur.

 

Wat valt er te beleven?

The Big Top: nieuw in 2015.

Het Figaro Bros Circus komt terug tot leven om betreders te belagen. Begin je bezoek met de voorspelling van je toekomst door een oude waarzegger wiens tarotkaarten jouw lot zullen onthullen wanneer je dit vreemde circus betreedt. Wanneer je de spiegelhal betreedt hou dan je ogen goed open, maar let op… Misschien wordt je zelf ook bekeken! Probeer spoedig een uitweg te vinden maar let op, het ergste moet nog komen.

Wandel doorheen het circus, ooit een plek voor gelach, nu een vervloekt monument voor de wraak van Figaro Bross, wordt onderdeel van hun verknipte spel en ontdek of je het lot kan ontlopen dat anderen die jou voor waren beleefden.

Cabin in the Woods: The Maze. Winnaar Beste Halloween Scare Attractie 2014

Beleef de recreatie van deze baanbrekende satirische horrorfilm. De bezoekers wandelen doorheen een vredig ogende, rustieke hut. In deze hut bevindt zich een geheime inrichting die vreselijke wezens op de wereld los laat. Deze totaalervaring stelt de bezoekers in staat zelf het einde te bepalen, terwijl ze hun eigen nachtmerries ontmoeten.

My Bloody Valentine: The Maze

Beleef een van de engste films ooit. Tien jaar na een vreselijk mijnongeluk in het dorpje Harmony, ontwaakt Harry Warden uit zijn coma op Valentijnsdag en vermoord 22 mensen met zijn pikhouweel voordat hij zelf vermoord wordt. Jaren later is er een moordenaar op de vlucht…Is Harry teruggekeerd?

De bezoekers zullen in het vreselijke hospitaal bevinden voordat ze zich een weg moeten banen doorheen de tunnels van een verlaten mijn, vergeten schaften en een pikdonker bos.

SAW Alive: The Maze

Kan jij raden wie een spel wil spelen? De verknipte mensen die ooit SAW The Ride bedachten, creëerde de meest extreme live action maze ter wereld. En nog enger dan in 2014!

De bezoekers komen oog in oog te staan met de sadistische Billy pop en ondergaan zijn engste spellen…

 

The Blair Witch Project: Scare Zone

Een voorheen ongebruikt stuk donker bos van Thorpe Park, is nu herdoopt tot ‘Burkittsville Village’ en is de setting voor deze zwart-wit cultfilm. Deze outdoor scare attractie laat alles over aan je eigen inbeelding, er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke omgeving en een nieuwe soundtrack die de ultieme walktrough ervaring zal creëren.