Heide Park bereidt zich voor op 2016

In Heide Park is men begonnen met werkzaamheden die in teken staan van de nieuwigheid voor 2016. Hiervoor heeft men twee bootvaartjes gesloten. Kanalfahrt opende in 1991, dit boottochtje werd gebouwd door Mack Rides en neemt de bezoekers mee langsheen bloemenpracht en voorhistorische scènes. Märchenfahrt werd enkele jaren later geopend, in 1994, ook deze werd gebouwd door Mack Rides. Bij dit boottochtje vaarde je langsheen sprookjestaferelen.

 

Op een aankondigingsbord vlakbij de boottochtjes valt te lezen dat het park werkt aan de toekomst. “Op de plek van de attracties Märchenfarth en Kanalfahrt werken we momenteel aan nieuwe, opwindende avonturen voor 2016.”

Welke investeringen het park plant voor deze zone, en of de bootvaartjes volledig zullen verdwijnen vertelde het park momenteel nog niet. Het is voor deze info nog even wachten tot er een officiële aankondiging komt.

De werkzaamheden zijn momenteel al volop bezig. Heel wat bomen en planten werden verplaatst naar andere delen van het park. Rond de site werd een hoge afscherming geplaatst. Her en der kan men al enkele aantekeningen vinden op de grond. Ook de stationsgebouwen zouden ondertussen gedemonteerd worden.

Bron en foto’s: Heide-Park World.de