Holiday Park organiseert een rockend Halloween

Als de Pompoen Koning door het park dwarrelt, dan is het de tijd van Halloween in Holiday Park – met extra lange openingstijden tot 21:00u en een spectaculair vuurwerk!

Er is voor de Halloween fans van alle leeftijden zeker iets te doen: de bezoekers kunnen zich verheugen op een fantastische ‘Musical Show’, een gigantische pompoen van enkele meters hoog, interactief plezier en familievriendelijke angstervaringen. Heksen, vampiers en spoken staan voor u klaar!

Tijdens het Rocking Halloween evenement blijft het park open tot na zonsondergang. Tot 17 uur vind je in het park geesten, duizenden pompoenen en kleurrijke straatanimatie. Na duisternis weerklinkt er gegil in het park. In het park vind je twee scare zones terug, Zombie Factory en Virus Attack, beide hebben een minimumleeftijd van 16 jaar. Door al het live entertainment zullen zelfs doorwinterde Halloweenfans kippenvel krijgen.

Het Rocking Halloween event wordt gehouden op volgende dagen: 10, 17, 23, 24, 30, 31 oktober en 1 november.

Op 17, 24 en 31 oktober zijn er nocturnes

Tijdens deze nocturnes wordt heel wat animatie voorzien:

– Live-Bands
– Attracties en Scare zones blijven geopend tot 23 uur
– Vuurwerk
Om er een echt Rocking Halloween van te maken worden er elke avond concerten gegeven:

– op 17 oktober: A Tribute To AC/DC

– op 24 oktober: 80’s rock

– op 31 oktober: A Tribute To Rammstein