Six Flags Great Escape krijgt Greezed Lightnin’ in 2016

Six Flags Great Escape kondigde de komst aan van Greezed Lightnin’ in 2016. Deze nieuwe looping Thrill Ride neemt de berijders mee voor een rit van 360°. Tijdens de rit zullen ze ondersteboven blijven hangen, wachtend op meer snelheid.

 

 

Greezed Lightnin’ zal plaats bieden aan 24 berijders die naar elkaar gericht zitten of rug aan rug. Eerst schommel je heen en weer tot er voldoende snelheid opgebouwd is om volledig ondersteboven te gaan. Zeven rondjes maak je door de looping waarbij je af en toe volledig ondersteboven zal stilhangen.

De nieuwe attractie zal gelegen zijn tegenover Thunder Alley in een van de meest historische en zichtbare zones van het park. Greezed Lightnin’s indrukwekkend verlichting en vlammen zullen de bezoekers terug in de tijd transporteren met het jaren 1950 thema en de hot rod inspiratie.

“Van hoge snelheden tot het volledig ondersteboven hangen en talloze inversies, Greezed Lightning zal de motor van elke Thrill seeker doen starten,” verteld Eric Gilbert, de parkdirecteur. “We zijn ook opgewonden over het jaren 1950 thema die de historische zone van het park opnieuw leven zal inblazen.