Hellendoorn verandert opnieuw in Heksendoorn tijdens Halloween

Lekker griezelen tijdens Heksendoorn

Houd jij van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn je lol op, want van 3 oktober t/m 1 november 2015 is het Heksendoorn, Halloween voor families! Het pretpark is omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren.

Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra’s voor jong en oud.

De Griezel Grot: Avonturenpark Hellendoorn opent tijdens Heksendoorn 2015 de deuren van een superspannend spookhuis!

In een ondergrondse ruimte naast de Informatiebalie in het park opent de Griezel Grot haar deuren. Samen binnenstappen, door smalle gangetjes en donkere ruimtes, op zoek naar de uitgang. Griezels, enge dieren en angstaanjagende taferelen… Durf jij het aan?

Speciale show Kareltje & Jasmijn:  Kareltje & Jasmijn hebben weer een nieuwe show in oktober. De Heksendoorn show van Kareltje & Jasmijn is dagelijks te zien van 3 oktober t/m 1 november in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

Vrolijke vogelverschrikkers in Dreumesland:  De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze helpen je met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1,20 meter.

Griezelavonden tot 21.00 uur

Beleef samen een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 17, 24 of 31 oktober 2015. Het park is dan geopend tot 21:00 uur*. De attracties sluiten om 20:30 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:45 uur*. Dreumesland sluit om 18.30 uur en de Wild Waterval sluit rond 18.30 uur i.v.m. de opbouw van de vuurwerkshow.

*Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten om de openingstijden aan te passen en de vuurwerkshow te annuleren.