Freek wil rust tijdens Halloween in Drouwenerzand

Boeren, burgers… en STUKKEN VERDRIET!

Mijn naam is Den Vilder, Freek den Vilder.

Door velen vergeten of genegeerd, maar dát zal ik veranderen.

Ik zal jullie allen de oortjes eens flink wassen en zo nodig ook dusdanig oprekken, dat ik jullie het een en ander er goed in kan knopen. En let wel, dat is geen platte knoop of een oudewijvenknoop, want dan zou ik Mammie kunnen vragen. Neen,  dit wordt er een die er nimmer uit zal geraken… Whoehaha!!

Zo een jaar geleden heb ik getracht jullie allen mijn park uit te krijgen, zodat ik af zou zijn van dat eeuwige gejammer en gejengel van de STUKKEN VERDRIET dat jullie zijn.  Helaas heeft dat niet het verlangde succes opgeleverd, want jullie komen nog steeds. En ik wil RÚST!!!

Dus ik zie me nu genoodzaakt mij te wenden tot zwaarder geschut. Een paardenmiddel dat jullie rottige kinderen zal verlammen en je botten zal doen beven terwijl je het in je broek doet van angst!

En wat dat is…

Mijn MAMMIE!!! Jungfrau Helga Von Sahnetorte an dem Nase – Den Vilder. Het lelijkste mensch van het Drouwener halfrond. Stinkend naar rotte paling en pruimtabak. Een stemgeluid, waar zelfs de meest verdoemde zombies jankend het hellevuur van invluchten…..

Maar ach, het is wel mijn MAMMIE…

Als je toch het lef hebt kun je haar ontmoeten in mijn ouderlijk huis,
Huyze Den Vilder en gezellig een vorkje meepikken…
De pan staat al op het vuur….

 

Wat valt er zoals te beleven?

 

Halloweenhuis: Ben je vorig jaar ook geweest? Dan herken je niets meer terug! Dit jaar zal het Halloweenhuis nog spannender en spectaculairder zijn, durf jij?!

Huyze den Vilder: Nieuw in 2015 is het Halloweenhuis voor kinderen tot ca. 12 jaar: Huyze den Vilder! Om ook de jonge Halloweenliefhebbers kennis te laten maken met een Halloweenhuis hebben we speciaal hen Huyze den Vilder gebouwd.

Scare Zone: vanaf 17.00 uur staat alles hier in het teken van Freek den Vilder en zijn moeder Jungfrau Helga Von Sahnetorte an dem Nase – Den Vilder

Tijdens de Halloweendagen op 10, 17, 21, 23, 24 en 31 oktober 2015
is er GEEN bliksemtarief en GEEN opa & oma actie mogelijk.