Baby geboren op parking Legoland Windsor mag levenslang gratis naar themapark

Janine en Daniel Atkinson waren op weg naar het ziekenhuis. Janine stond op het punt te bevallen, maar het koppel haalde het ziekenhuis van Slough niet. Janine voelde aan dat ze niet meer op tijd in het ziekenhuis zouden geraken en vroeg haar man om te stoppen op de parking van Legoland om er een flinke zoon op de wereld te zetten. De kleine Lucas kreeg er zijn eerste cadeau: hij mag levenslang gratis binnen in het themapark dat opgebouwd is rond de Deense speelgoedsteentjes.

 

Terwijl Daniel de parking opreed van Legoland in Windsor, werd er een ambulance gebeld. “Ik voelde dat we niet meer op tijd het ziekenhuis zouden halen. Ik wist dat we in de buurt van Legoland waren en ik vroeg mijn man om naar het pretpark te rijden. “Ah ja, mijn vrienden zeggen me dat alleen mij zoiets kon overkomen,” lacht Janine.

Janine, moeder van drie kinderen, was al vier dagen over tijd. Op een dag werd ze het moe en besloot ze om richting ziekenhuis te trekken. Onderweg kreeg ze plots weeën. “We panikeerden wel een beetje hoor,” geeft haar man toe. “Daar sta je dan op de parking van Legoland… We dachten dat de ziekenwagen haar naar het hospitaal zou brengen maar toen zei ze dat de baby eraan kwam.”

stream_img (1)

De trotse ouders hopen dat hun zoontje later gek wordt van pretparken. Dat moet ook wel een beetje want van Legoland kreeg hij alvast een mooi cadeau. “We feliciteren de familie Atkinson met de geboorte van Lucas. Hij is de eerste baby ooit die het levenslicht zag in Legoland Windsor en dat tijdens een vrij weekend,” aldus een woordvoerder van Legoland.

Bron: Het Laatste Nieuws