Domein de Grotten van Han viert de elektrificatie van haar honderdjarige tram

Domein de Grotten van Han viert de elektrificatie van haar honderdjarige tram en zet deze geweldige dag verder met een bezoek van de grot zoals vroeger

Elektrificatie van de honderdjarige tram:

De honderdjarige tram die elke dag duizenden bezoekers naar de ingang van de beroemde grot begeleidt verdiende een verjongingskuur! Als onderdeel van het project van de elektrificatie van ons heel tramnetwerk, maakt de tweede nieuwe ingerichte tram zijn comeback.

De grote facelift duurde enkele maanden. Vandaag de dag begeleidt hij weer de bezoekers naar de ingang van de grot. De tram zal nog comfortabeler, minder lawaai en minder vervuilend zijn, met behoud van de charme en de nostalgie van weleer.

Op 12 september, geeft het Domein grotten van Han een receptie om deze gebeurtenis te vieren. Zullen natuurlijk aanwezig zijn: TEC ambtenaren en SRWT, maar ook liefhebbers en amateurs van oude trams.

4d7bba89-dc32-4659-a1c8-a6a86976bdb3Bezoek zoals vroeger:

Herontdek de grotten van Han in een sfeer van vroeger via een ongebruikelijke en avontuurlijke route, vol verrassingen.

Een reis door de tijd die natuurlijk begint met een eeuwenoude tram. Vervolgens fakkel in de hand en omringd door personages van de Belle Epoque, ontdekt u de meer dan 50 jaren verlaten galerijen. Een reis die zijn karakter en charme intact heeft behouden.

Een onvergetelijk avontuur voor groot en klein (vanaf 6 jaar).

Voor dit parcours zijn laarzen essentieel!