De nieuwe attractiezone van Heide Park krijgt een drakenthema

De nieuwe attractiezone van Heide Park, waar men de locatie  Kanalfarth en Märchenfarth voor gebruikt zal een drakenthema krijgen. Heide Park ging hiervoor bij Dreamworks aankloppen. De nieuwe attractie zal in het teken staan van de film How To Train Your Dragon (Hoe tem je een draak).

 

“Drachenzähmen – Die Insel” oftewel “Hoe tem je een draak – Het eiland” zal je meenemen naar een wereld vol Vikingen en draken.  In deze nieuwe zone zal je de hoofdpersonages Hiccup en Thootless kunnen ontmoeten. Er zullen vier nieuwe attracties komen voor kinderen tussen de leeftijd van drie tot tien jaar en de rest van de familie. De hele zone zal enorm gethematiseerd worden, waardoor je volledig ondergedompeld wordt in hun wereld.

howtotrain

Het is niet de eerste keer dat Heide Park figuurtjes gebruikt van Dreamworks, sinds 2013 is er ook een Madagascarshow.

Het lijkt er op dat het park na heel wat investeringen, die eerder gericht zijn op thrillseekers, terug de familiale kaart trekt. De laatste grote toevoegingen in het park waren de Dive Coaster Krake en de Wing Coaster Flug Der Dämonen.

Bij de achtbaan Krake werd destijds ook een spookhuis geopend genaamd ‘Krake Lebt’, dit werd dit jaar aangepast, zodat het nu op kinderen gericht is. Dit jaar openende het park ook een kinderrijschool met Wüstenflitzer.