Belantis creëert een enge sfeer tijdens Halloween

Het Duitse park Belantis opende dit jaar een nieuwe achtbaan. Cobra des Amon Ra is een familieachtbaan van Gerstlauer. Ook de andere achtbanen van het park zijn van deze bouwer. Maar ook enkele thrill-rides zoals een Skyroller, frisbee en Condor vind je terug in dit park.

Geesten, heksen, kwade feeën en rusteloze zwervers. Belantis daagt je uit, volg de pompoenlantaarns en hoor de kreten van de mensen die dapper genoeg zijn om hen te trotseren. Maar zijn de bezoekers de helden die deze enge figuren zullen verweren?

Bewijs het op 30 en 31 oktober, want dan is het Halloween in Belantis. Geniet van de griezelige sfeer van de seizoenfinale van het park.

Het park is open tot 20.00u, wanneer de mist over de velden kruipt, wees dan op je hoede. Enge wezens scharrelen over de weg op zoek naar eenzame spookjagers. Geniet van de achtbanen Cobra des Amon Ra, Dragon Ritts en Hurucan in het donker.

‘s Avonds volgt er een spetterend vuurwerk die alle duistere geesten terugstuurt naar hun schuilplaats. Wie zich verkleedt krijg een extra korting aan de ingang van het park.