3 nieuwe thrillrides voor Six Flags Fiesta Texas in 2016

Bereid je voor om sprakeloos te staan kijken naar de drie nieuwe attracties die de nieuwe Fiesta Bay Boardwalk zullen sieren in 2016 in de Thrill Capital van zuid Texas, Six Flags Fiesta Texas. Bezoekers zullen ondersteboven kunnen gaan, draaien en zweven.

 

 

De eerste nieuwigheid is Fireball, een 23 meter hoge looping thrillride. Een andere is Hurricane 5, waarin de berijders de kracht van een storm ervaren terwijl ze hoog door de lucht zweven. De laatste is Spinsanity, het ultieme draaiende avontuur voor durfals.

“Het gehele Fiesta Bay Boardwalk gebied in Fiesta Texas zal een spectaculaire transformatie ondergaan. De drie ongelooflijke, nieuwe attracties zullen voor ongekende gevoelens vol adrenaline zorgen. Ook onze nieuwe culinaire en interactieve games zorgen daar voor,” vertelt parkdirecteur Neal Thurman. “De nieuwe Boardwalk zal alle ambiance en opwinding aanbieden van een populaire pier.”

De blikvanger onder de nieuwe thrillrides is de in Texas originele Fireball. Met zijn unieke zitplaatsen zal Fireball de zwaartekracht tarten.

  • Berijders zitten oog in oog of rug aan rug
  • Je ervaart de thrill voor- en achterwaarts
  • Je hangt ondersteboven op 23 meter hoogte

 

Hurricane 5: Nog een belangrijke aanvulling op het thrillaanbod. Deze attractie zal zowel rechts- als linksom draaien terwijl je op een motorfiets-achtig zitje naar buiten gericht zit. Deze gigantische disk kan 24 personen per rit meenemen. Deze innovatieve attractie is uniek in de staat.

Spinsanity: deze attractie draait en spint alle kanten op en staat garant voor klassiek plezier. Deze moderne versie van de Tilt-A-Whirl levert meer panoramisch zicht op.

Als aanvulling op de attracties zal de gehele Boardwalk een renovatie krijgen, met nieuwe façades, nieuwe horeca en games.