Worlds Of Fun opent vijf nieuwe attracties in 2016

Worlds Of Fun, onderdeel van de Cedar Fair Groep heeft onlangs haar plannen voor het nieuwe pretparkseizoen 2016 bekend gemaakt. Het park zal de Planet Snoopy zone een deftige uitbreiding geven met vijf nieuwe attracties. Deze attracties zullen gericht zijn op gezinnen met kinderen.

De eerste nieuwe attractie wordt “Woodstock Gliders.” Op Woodstock Gliders kunnen de bezoekers een zweefvlucht maken in een vliegtuigje dat ze zelf besturen. Een soortgelijke attractie zal ook openen in Canada’s Wonderland, onder de naam Flying Eagles.

Een tweede attractie wordt “Flying Ace.” Dit wordt een vliegtuigmolen voor de jongste bezoekers, zij kunnen samen met Snoopy gaan vliegen. Deze attractie kan je links onderaan op het parkplan terugvinden.

“Snoopy Space Buggies wordt een derde toevoeging. Kinderen kunnen de zwaartekracht tarten terwijl ze rondspringen op deze attractie. Dit type attractie kan je vergelijken met de “Kikkertjes” uit de Plopsa-parken. Je kan deze terugvinden rechts onderaan op het plan, naast de achtbaan.

“Linus Launcher” is de vierde nieuwe attractie, op deze attractie zal je rondzweven terwijl je benen vrij hangen. Deze vind je helemaal rechts onderaan terug op het plannetje.

De laatste en vijfde attractie is “Snoopy Junction.” Dit treinritje zal de kinderen meenemen op een treinavontuur samen met Snoopy.

“Thrills kan je in alle groottes vinden,” verteld Frank Willburn, de manager van het park. “Het is belangrijk dat we een familievriendelijk park blijven creëren voor onze gasten. En er is geen betere plek dan Planet Snoopy om dat te doen.”

Planet Snoopy opende in 2011 en zal met deze toevoeging 21 familievriendelijke attracties tellen. De nieuwste toevoegingen zullen gebouwd worden door het Italiaanse bedrijf Zamperla, enkel Woodstock Gliders wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Larson.