Olmense zoo viert Halloween

Ook dit jaar weer vertoeft de Olmense Zoo in de schemerzone en dompelen we onze bezoekers onder in de groezelige sfeer van Halloween. Waag je ’s avonds in het park en huiver tijdens onze griezelwandelingen! Klokslag 20 uur treden onze demonen en onderwereldse gedrochten uit het schaduwrijk en ben je niet meer veilig.

Hou elke hoek goed in de gaten want op de meest onverwachte momenten doen zij hun best om je aan het schrikken te brengen. Deze tocht voor kinderen en volwassenen met een beetje durf bestaat uit een leuke, doch lugubere mix van griezel- en horrormomenten, Halloweenacts en een vleugje humor. De wandeling wordt afgesloten met de gepaste brouwsels en versnaperingen!

 

Vrijdag 30 oktober 2015 – Zaterdag 31 oktober 2015

 

Vrijdag

vanaf 19u Deuren open ~ Hoofdingang

20u – 23u Griezeltochten met bloedstollende animatie

 

Zaterdag

vanaf 19u Deuren open ~ Hoofdingang

20u – 23u Griezeltochten met bloedstollende animatie

23u -…Griezelparty met onze figuranten