Showset brand af in Isla Magica

Isla Magica is een Spaans Pretpark gelegen in Sevilla. In het park vind je acht themazones terug met elk hun eigen aankleding. Het park werd gebouwd op de terreinen van de wereldtentoonstelling uit 1992. In het park vind je twee achtbanen terug, Jaguar een SLC van Vekoma en Tren de Potosi, een mijntrein van C&S.

Het park stelde dit jaar enkele nieuwe shows voor, waaronder Bandera Negra en El Motin. Deze shows werden gegeven op een showset in de vorm van een fregat, oftewel zeilschip.  Donderavond is dat fregat grotendeels door een brand verwoest. De brandweer kon het vuur snel blussen, maar de shows kunnen tijdelijk niet doorgaan.

De bezoekers kunnen de piraten de komende dagen wel zien meelopen in een parade en het park tracht kleinere shows te geven op andere plekken. “De set zal zo snel mogelijk weer opgebouwd worden”, laat het park weten.