Little People maand in Safaripark Beekse Bergen

FPLP_logo2

Dit najaar kunnen kinderen op safari met Fisher-Price en Little People met de gloednieuwe collectie: Little People Zoo. Zaterdag 7 november wordt de komst van de Little People Zoo collectie feestelijk gevierd in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, waarna het safaripark de gehele maand in het teken staat van Little People Zoo. Kinderen kunnen verkleed komen als hun favoriete dier, plaatsnemen in de speciale Little People Safaribus, spelen met de nieuwe Grote Dieren Dierentuin speelset, het grote nijlpaard en giraf, en gaan naar huis met een mooie dierenballon! 

Tijdens de Little People dag kun je lekker spelen met het allernieuwste Little People speelgoed en je laten schminken als je favoriete dierentuindier. Kom je verkleed als je favoriete dier? Dan maak je kans op leuke Little People prijzen. Sla de Little People Safari in de Little People Safaribus niet over en leer meer over de dieren met het speciale Little People safariboekje. Kun jij alle dieren uit de Little People collectie terug vinden? De Little People maand in Safaripark Beekse Bergen mag je niet missen.

Over Little People 
Iedereen is wel bekend met de Little People karakters. Ze zijn inmiddels echte vriendjes geworden voor de jongste kinderen. Ieder poppetje heeft zijn eigen unieke karakter en eigenaardigheden die past bij kindjes. Zo heeft Eddie, het bekendste Little People karakter, veel energie en staat hij overal voor open, terwijl Mia meer bedachtzaam is en graag eerst even de kat uit de boom kijkt. De kinderen beleven veel spannende avonturen met de Little People figuurtjes in de populaire garage, schoolbus en boerderij. Samen met de karakters van Little People kunnen de jongste kinderen hun fantasie de vrije loop laten en fantastische reizen maken. Dit najaar kunnen de kinderen nieuwe avonturen beleven met de nieuwe Little People Zoo collectie!