Fotoalbum: Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is gelegen in Nederland. Het park is gericht op gezinnen, maar biedt ook voldoende thrillrides aan waaronder Tarantula Magica, een enterprise en Montezuma’s Revenge, een leuke topspin.

Ook aan achtbanen geen gebrek, de grootste is Tornado een Corckscrew achtbaan van Vekoma, De rioolrat, een fantastische indoorachtbaan van Vekoma en De Donderstenen, een familiale achtbaan van Zierer.

Afkoeling zoeken voor het warme weer doe je dan weer best in Sungai Kalimate, een spinning rapid river of de Wild Waterval, een boomstamattractie van Mack Rides, die de allereerste van zijn soort was in Nederland.

Nog meer waterpret vind je in het Slidepark, waar meerdere waterglijbanen voor heel wat glijplezier zorgen.

Dries trok naar het park en nam heel wat foto’s mee.