Fotoalbum: Farup Sommerland

Farup Sommerland is een zeer familiaal pretpark in Denemarken. In het park vind je heel wat attracties die het hele gezin aanspreken. Echte thrill rides zijn er niet, maar het park biedt heel wat achtbaanplezier.

Falken is ongetwijfeld de blikvanger van het park, deze houten achtbaan werd gebouwd door S&S. In 2013 voegde het park nog een nieuwe achtbaan toe, Orkanen, een family suspended coaster van Vekoma, die onder het meer gaat. Lynet is met een lancering aan 80 km/h ongetwijfeld de meest uitdagende achtbaan in het park. Deze achtbaan opende in 2008 en werd gebouwd door Gerstlauer.

Farup Rafting, de rapid river van het park en Træstammerne, de log flume, bieden je ongetwijfeld de nodige afkoeling op warme dagen.

Farup heeft ook een waterpark, waar dit jaar nog enkele spectaculaire glijbanenbanen openden.

De Themeparkfreaks bezochten dit park en brachten een mooi fotoalbum mee.