Center Parcs – Domaine Le Bois aux Daims opent in Frankrijk

In Frankrijk in de regio Poitou – Charentes is een nieuwe Center Parcs geopend. Het park is gelegen op het jachtdomein van een oud renaissancekasteel en is een waar natuurparadijs. Een ideale omgeving voor een Center Parcs dus. Het park biedt een nooit eerder geziene Aqua Mundo aan en moderne cottages.

Het zwembad biedt naast een wildwaterbaan, golfslagbad, glijbanen en bubbelbaden ook een totaal nieuwe ervaring aan. Een zogenaamd cenote pool. Dit is een zwembad volledig omringd door een gigantisch aquarium. Vergelijkbaar met de duik zwembaden in de bestaande Center Parcs in België en Nederland, maar dan in een groter formaat. In het aquarium zwemmen er zelfs piranha’s. Ook een waterplayhouse en een kinderbad behoren tot de attracties van het zwembad.

De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Je kunt er tal van kastelen bezoeken of de historische steden Angers en Poitiers. Ook de Franse parken Futuroscope (1uur rijden) en Puy du Fou (1h30 rijden) liggen niet veraf.

Overnachten kan je in de modernste cottages. Die prachtig gelegen zijn in het bos. Je kunt er kiezen tussen de gebruikelijke VIP, Premium en Comfort model. Ook overnachten in een boomhut behoort tot de mogelijkheden in dit park.

Bron: Center Parcs.