Nu reeds 10% meer bezoekers voor Boudewijn Seapark

De zomer en 2015 zijn halverwege, Boudewijn Seapark maakt een tussentijdse balans op van zijn bezoekersaantal. 

“De eerste helft van juli hadden we een grote voorsprong opgebouwd tegenover juli 2014,” zegt commercieel manager Geertrui Quaghebeur. “Maar door het regenweer van de afgelopen 4 dagen viel deze voorsprong voor 80% weer weg. Niettemin zal juli tot 3% meer bezoekers tellen dan juli vorig jaar. Ook de volgende dagen voorspellen ze terug mooi weer, waardoor we onze voorsprong opnieuw kunnen verderzetten.”


Boudewijn Seapark opende het nieuwe openlucht waterpark ‘Bobo’s AquaSplash’, waardoor het abonnee-aantal verdubbelde tegenover vorig jaar. Ook blijven bezoekers de weg vinden naar het park op hele warme dagen, dankzij deze nieuwe attractie.

Over het volledige jaar heeft Boudewijn Seapark al bijna 10% bezoekers meer mogen verwelkomen. Het park haalde zijn voorsprong vooral uit het aangroeiende aantal schoolreisjes en de nieuwe educatieve programma’s daaraan gekoppeld. Ook de geboorte van de 2 zeeleeuwpups in juni zorgde voor veel publiek.