Alton Towers pakt uit met een beklijvende nieuwe ervaring voor Halloween

Scarefest wordt al jaren druk bezocht door Halloweenliefhebbers. Tijdens dit top evenement kan men in het oude kasteel van het park twee horrormazes terug vinden. Alton Towers biedt dit jaar een nieuwe, beklijvende ervaring aan voor het Halloween evenement.

 

Alton Towers kondigde een volledig nieuwe horror ervaring aan. Deze nieuwigheid kreeg de naam Sub Species: Operation Lockdown. Vanaf 17 oktober start het grootste evenement van het jaar opnieuw in het park. Deze nieuwe ervaring moet afzonderlijk geboekt worden en de plaatsen zijn beperkt.

Unknown-1

Sub Species: Operation Lockdown is een twee uur durende ervaring waarbij je deelneemt aan een legeroperatie. Deelnemers worden omgetoverd tot “Phalanx Operatives” , de legertroepen die je ook terugvindt aan Nemessis Sub Terra. De deelnemers worden ingedeeld in kleine groepjes en moeten een reeks uitdagingen overwinnen tijdens een missie. Deze missies worden gehouden in drie verschillende “escape rooms”, kamers waaruit ze moeten ontsnappen.  Tijdens deze missie zullen ze punten krijgen, degene die het minst geïnfecteerd uit de kamer kan ontsnappen zal verschijnen op het leiderbord en op die manier hoger op de ranking van Phalanx Operatives komen. Deze missie zal een test zijn voor  je vaardigheden en stressbestendigheid.

De Phalanx organisatie

In 1994 wordt de, door de overheid opgerichte Phalanx organisatie, de zwaarste taak uit hun bestaan opgelegd. Hun taak is de wereld beschermen tegen onbekende bedreigingen en het onder controle houden van het Nemesis schepsel en zij die het dienden. Deze post apocalyptische, ondergrondse wereld wordt nu belaagd door nieuwe species afkomstig van een andere wereld De Phalanx troepen werden opnieuw opgeroepen om deze bedreiging uit te roeien en de mensheid te beschermen tegenover deze nieuwe bedreiging.

Deelnemen aan deze ervaring zal £99 kosten, Merlin Pass houders krijgen 20% korting.

 

Bron en foto: Alton Towers