Grote vernieuwingen voor The Incredible Hulk in Universal

Op de officiële blogpagina van Universal Orlando kondigt men aan dat Incredible Hulk grote vernieuwingen zal krijgen. Deze achtbaan opende in 1999 en werd gebouwd door het Zwitserse bedrijf B&M, dat ook de dit jaar ‘Baron 1898’ in de Efteling bouwde. Incredible Hulk is een 33 meter hoge, gelanceerde achtbaan met een topsnelheid van 107 km/h. In de achtbaan zijn 7 inversies verwerkt.

 

De grootste veranderingen aan de achtbaan worden gemaakt aan de treintjes, het verhaal, maar vooral de totaalbeleving.  De attractie zal omwille van de nieuwigheden sluiten vanaf 8 september en heropenen in de zomer van  2016.

Doug Boemler Wareing, de Manager van Content Strategy en Development van het  Universal Orlando Resort vertelde het volgende over de vernieuwingen: “ik heb het geluk gehad de plannen van de vernieuwingen in te mogen kijken. Ik kan jullie vertellen dat de volledige ervaring zal veranderen, je zal nog meer ondergedompeld worden in het Hulk gegeven en alles zal meer high tech worden. De attractie zal nog steeds haar grote aantrekkingskracht behouden als een van Amerika’s favoriete achtbanen.”

 

Bron: Coaster101

Foto: Orlandoinformer