Chessington biedt een blik op de nieuwigheden voor 2016

Chessington World of Adventures is een themepark gelegen in Engeland, niet zo ver van Londen. Het park maakt een mooie mix tussen dieren, attracties en heel wat theming. Blikvangers zijn ongetwijfeld de hangende achtbaan Vampire en de spinning achtbaan Dragon’s Fury.

 

Chessington is gestart aan een nieuwe teaser campange voor 2016. Op een parkplan, dat momenteel terug te vinden is in het resort, wordt vooruit gekeken naar 2016. Op dit parkplan staan enkele nieuwigheden vermeld. Een van die nieuwigheden is de mogelijkheid tot Glamping, waar we onlangs een artikel aan gewijd hebben.

Een andere nieuwigheid zal een volledig nieuwe attractie worden in de “Mystic East” zone van het park. Dit zal de eerste nieuwe, mechanische, attractie worden die opent in het park sinds 2010, toen de Disco Coaster Kobra opende.

In 2013 opende het park nog Zusafari, een safaritocht die je in echte Safari jeeps doorheen het dierenpark voert.

Nog nieuw voor 2016 is een touwenparcours. High Ropes Adventure Course is vergelijkbaar met de onlangs geopende “Enchanted Village Treetop Quest” in Alton Towers. Deze nieuwigheid wordt momenteel gebouwd naast het Safari Hotel.

 

Bron: Chessington Buzz

Foto’s: Chessington Buzz