Toch nieuwe attractie in Bobbejaanland?

In een eerder gesprek met Themeparkfreaks vertelde  commercieel directeur, Peggy Verelst, dat er voorlopig geen nieuwe attracties naar Bobbejaanland zouden komen. Het park zou de eerstkomende jaren de nadruk leggen op het verbeteren van de totaalbeleving in het park. 

In een interview met website Parkplanet zei directeur Roland Kleve dat de toekomst zich op het water bevindt. Voor de komende projecten wordt uitgekeken naar een invulling van de vijver in het midden van het park. Kleve zei in het interview dat er tussen Adventure Valley en Indiana River nog heel veel ruimte en mogelijkheden verbergt. Het wordt een verrijking voor het park en geeft meer balans. There’s more to come. Het meer heeft potentie.

Wat we kunnen verwachten en wanneer is nog een vraagteken. De vorige directeur Rudi Rasschaert was ooit ook iets van plan met deze locatie op het meer. Hij wou er een vlot laten bouwen, waarmee bezoekers van de Adventure Valley-kant naar de Indiana River-kant konden gaan. Het vlot is er echter nooit gekomen. De 2 stranden waartussen het vlot zou liggen zijn echter wel aangelegd. Het strandje aan de kant van Adventure Valley is ondertussen afgesloten voor het publiek.

Bron: Looopings, Wikipedia, Parkplanet