Horror-night in Europa-Park ontvangt award

Het Horror Nights event van Europa Park heeft voor de 4de keer een internationale award gewonnen. Het event dat doorgaat van 25 september 2015 tot 7 november 2015 wordt al voor de 9de keer georganiseerd. De award uitreiking vond plaats in het Engelse Thorpe Park op 19 juni 2015.

De prijs is een onderdeel van de SCAR’s (ScareCON Annual Recognition). De genomineerden van 2014 waren: Halloween Horror Nights van Universal Studios Florida, Halloween van Port Aventura, Fright Nights van Walibi Holland, Horror Fest van Movie Park en Howl-O-Scream van Busch Gardens.

In 2013 en 2014 won het park dus de SCAR-award in de categorie beste overzeese Halloween event. In 2010 en 2011 won Europapark reeds een Screamie award met hun Halloween event in de categorie Beste internationale Halloween attractie.

De familie Mack is zeer blij met de award, het is het ultieme bewijs dat hun event van een uitstekende kwaliteit is.

Bron parkerlebnis.de