Parc Bagatelle voert rookverbod in

In het Franse Bagatelle mag je niet meer roken. Er is een rookverbod in heel het park vanaf heden. Een geluk voor de niet-rokers, een ongeluk voor de rokers. Gelukkig heeft het park een oplossing voor de rokers.

Over het volledige domein van Parc Bagatelle is er een rookverbod ingevoerd. Het park heeft speciale rookzones opgebouwd voor personen die roken. Deze rookzones worden aangeduid met een bord. Dit systeem wordt al in enkele landen toegepast waaronder Denemarken, daar werken alle parken met deze speciale rookzones.

Ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van het park, staat 2015 in het teken van vernieuwingen in Bagatelle, na de aanpassingen voor de rokers werden diverse attracties opgeknapt. Zo kregen de coasters Le Famous Jack en Le Gaz Express een volledig nieuw uiterlijk en thema mee. Er werden 2 nieuwe attracties toegevoegd, een zweefmolen en een kinderachtbaan en de botsauto’s en het reuzenrad werden opgeknapt. Daarbovenop werd ook nog eens de ingang en het winkeltje vernieuwd.

Bron: ameworld.be