Badeparadies Schwarzwald breidt uit

Badeparadies Schwarzwald opende de deuren in 2010. Dit waterpark, is zoals de naam al doet vermoeden, gelegen in het Zwarte Woud te Duitsland. Het park heeft een oppervlakte van 9500 m2. Men vindt er een groot zwembad, een whirlpool, 180 palmbomen en veel meer… Het indoorgedeelte van het park telt 18 glijbanen.

 

Het park breidt momenteel uit met een outdoor gebied.

Galaxy Racer zal in dat gebied de absolute blikvanger worden. Dit zal een 10 meter hoge glijbanenconstructie worden, waar men kan glijden van vier glijbanen in een rubberen band.

Met een hoogte van 10 meter is de “Galaxy Racer” bijna even hoog als een vijf verdiepingen tellend gebouw. Men kan op deze glijbanen letterlijk tegen elkaar racen, of het nu tegen familie, vrienden of anderen is, de snelste tijd is hier het belangrijkste.

De glijbanen worden 100 meter lang en zullen naar alle verwachting openen in augustus.

In een bouwblog van het park kan men de complexe bouwwerkzaamheden op de voet volgen.

Foto: Badeparadies Schwarzwald