Parc Du Bocasse krijgt nieuwe achtbaan

Parc Du Bocasse is een klein Frans pretpark gelegen in de regio hoog Normandië. Het park is voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen, al kan je er ook de nodige kriebels beleven in de vrije val toren of de Electro Spin. Een duo van twee vrolijke bijtjes Buzzy et Apicouette verwelkomen dagelijks de bezoekers. 

Parc Du Bocasse zal vanaf 2016 niet meer even bescheiden blijven in grootte. Het gaat groeien. Zeer hard groeien zelfs, het zal verdubbelen in grootte. Het park zal van 10 hectare uitbreiden naar 20 hectare.

Al die extra ruimte, daar horen uiteraard ook attracties bij.

In het park draaien momenteel al twee bescheiden achtbanen hun rondjes. Gonzales van L&T Systems is met een bescheiden hoogte van 6 meter en een lengte van 135 meter gericht op de kleinste bezoekers. Train De Mine is dan weer een familie achtbaan van Soquet.

Deze twee achtbanen zullen in 2016 een nieuwe collega mogen verwelkomen, veel informatie is momenteel nog niet vrijgegeven over wie deze zal bouwen of hoe groot ze wordt. Maar het zal alvast een leuke toevoeging worden aan het parkje dat momenteel ongeveer 195.000 bezoekers per jaar ontvangt.

Een promofilmpje van het park: