Rewind Racers geopend in Adventure City

Adventure City is een pretpark gelegen in Anaheim, California. De slogan van het park luid “Het kleine park dat groots is in familieplezier.”  Met een oppervlakte van net geen hectare is dit een van de kleinste pretparken in California. Jaarlijks bezoeken zo’n 40.000 mensen het park.

Het park had enkele jaren een wilde muis achtbaan in haar collectie maar toen deze sloot in 2012, ging men op zoek naar een alternatief.

Dat alternatief werd een nieuw concept van Gerstlauer, een family shuttle coaster. De $2.000.000 kostende achtbaan is met haar hoogte van amper 13 meter en een snelheid van 45 km/u niet meteen de grootste achtbaan van California.

Allan Ansdell Sr. de directeur van het park zei: “We weten dat dit voor de meeste parken geen grote achtbaan is, maar voor ons is dit een grootse attractie.”

De achtbaan is vanaf dit weekend geopend voor het publiek.

Foto: Nick Agro

Filmpje: RCDB