Nieuwe verblijfsaccommodaties in PortAventura

In PortAventura Resort is onlangs het nieuwe Callaghan complex in Hotel Gold River geopend. Het nieuwe complex bevat 78 Deluxe kamers, waarvan er twee volledig aangepast zijn voor mindervalide bezoekers. Met deze viersterrenkamers heeft Hotel Gold River nu 549 kamers en is daarmee het grootste hotel van de in totaal vijf hotels in PortAventura Resort.

In het zorgvuldig gekozen ontwerp is in de twee etages van het nieuwe complex de stijl van de chique residenties uit het Amerika van de 19e eeuw verwerkt. De kamers zijn gebaseerd op replica’s van gebouwen uit deze tijd. Van binnen en van buiten kunnen bezoekers deze details dan ook in alle aspecten van het complex terugvinden – van de architectuur tot aan het landschap, het decor en het meubilair. De ambiance en de stijl van Hotel Gold River smelten zo samen tot een echt welvarend mijnwerkersstadje.

Het complex heeft een eigen receptie, bar en restaurant en een ruime parkeergelegenheid exclusief voor eigen gasten, los van het hoofdgebouw van Hotel Gold River. Gasten die verblijven in het Callaghan Complex kunnen daarbij gebruik maken van premium services zoals een minibar, vrije toegang tot PortAventura met een Express Premium Pas, een welkomstcadeautje voor de kinderen en vrije toegang tot de Wellness Centra in de andere PortAventura hotels.

De opening van het Callaghan Complex valt samen met de twintigste verjaardag van het park en maakt deel uit van de uitbreiding van het Resort Complex, waarvan de totale investering meer dan tien miljoen euro bedraagt. PortAventura wil met dit project en de opening van het eerste vijfsterrenhotel, Hotel Lucy’s Mansion, laten zien dat het ook klanten in het hoge segment van de markt kan bedienen.