Harry Potter vanaf 2016 ook in Hollywood

[:nl]Universal Studios Hollywood  is begonnen aan de bouw van “The Wizarding World of Harry Potter”, een totaal nieuwe zone waar velen met veel enthousiasme naar uitkijken. De nieuwe zone zal openen in de lente van 2016.

Om deze zone te creëren ging in 2013 het oude amfitheater tegen de vlakte, waarna de bouw van het nieuwe gebied kon beginnen.
Om deze zone te creëren ging in 2013 het oude amfitheater tegen de vlakte, waarna de bouw van het nieuwe gebied kon beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In The Wizarding World of Harry Potter zal het Hoghwart’s kasteel een prominente plek innemen, in dit kasteel kan je de attractie “Harry Potter and the Forbidden Journey” terug vinden. Een hyperrealistische attractie die je zal onderdompelen in de wereld van Harry Potter. Voor de totaalbeleving van deze attractie krijgt men op Quidditch geïnspireerde 3D-brillen.

Het park zal in de Harry Potter zone ook haar tweede achtbaan krijgen.  “Flight of the Hippogriff” wordt een familieachtbaan die te vergelijken is met de gelijknamige achtbanen in de zusterparken te Orlando en Japan, waar eerder al een Harry Potter zone gebouwd werd.

The Wizarding World of Harry Potter zal onnoemlijk veel details krijgen en gasten onderdompelen in de leefwereld van Harry Potter. Zo zal je ook kunnen genieten van het authentieke boterbier en kunnen smullen van lekkere maaltijden in een van de horecagelegenheden. De horecapunten krijgen de namen Three Broomsticks en Hogg’s head pub, maar ook zullen er enkele horecakarren te vinden zijn zoals Magic Neep.

Enkele concepttekeningen: 

Om de beleving compleet te maken kan je shoppen in authentieke winkeltjes zoals: Honeydukes™, Ollivanders™, Owl Post™, Zonko’s™ Joke Shop, Wiseacre’s Wizarding Equipment, Dervish and Banges, Gladrags Wizardwear and Filch’s Emporium of Confiscated Goods™.

 

https://youtu.be/-QXCLAHro1o[:en]Universal Studios Hollywood  is begonnen aan de bouw van “The Wizarding World of Harry Potter”, een totaal nieuwe zone waar velen met veel enthousiasme naar uitkijken. De nieuwe zone zal openen in de lente van 2016.

Om deze zone te creëren ging in 2013 het oude amfitheater tegen de vlakte, waarna de bouw van het nieuwe gebied kon beginnen.
Om deze zone te creëren ging in 2013 het oude amfitheater tegen de vlakte, waarna de bouw van het nieuwe gebied kon beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In The Wizarding World of Harry Potter zal het Hoghwart’s kasteel een prominente plek innemen, in dit kasteel kan je de attractie “Harry Potter and the Forbidden Journey” terug vinden. Een hyperrealistische attractie die je zal onderdompelen in de wereld van Harry Potter. Voor de totaalbeleving van deze attractie krijgt men op Quidditch geïnspireerde 3D-brillen.

Het park zal in de Harry Potter zone ook haar tweede achtbaan krijgen.  “Flight of the Hippogriff” wordt een familieachtbaan die te vergelijken is met de gelijknamige achtbanen in de zusterparken te Orlando en Japan, waar eerder al een Harry Potter zone gebouwd werd.

The Wizarding World of Harry Potter zal onnoemlijk veel details krijgen en gasten onderdompelen in de leefwereld van Harry Potter. Zo zal je ook kunnen genieten van het authentieke boterbier en kunnen smullen van lekkere maaltijden in een van de horecagelegenheden. De horecapunten krijgen de namen Three Broomsticks en Hogg’s head pub, maar ook zullen er enkele horecakarren te vinden zijn zoals Magic Neep.

Enkele concepttekeningen: 

Om de beleving compleet te maken kan je shoppen in authentieke winkeltjes zoals: Honeydukes™, Ollivanders™, Owl Post™, Zonko’s™ Joke Shop, Wiseacre’s Wizarding Equipment, Dervish and Banges, Gladrags Wizardwear and Filch’s Emporium of Confiscated Goods™.