#Hardgaan in bed, dankzij Walibi Holland kan het

Walibi Holland heeft er een wel heel speciaal souvenir bij gekregen, namelijk Walibi-condooms met de slogan #Hard gaan op.

Sinds kort biedt Walibi Holland  #hardgaan condooms aan in de shop van het park. Op deze manier willen ze jongeren aanzetten tot veilig vrijen. Een condoom met de bekende slogan in een mooie verpakking moet de jongeren aanzetten tot het gebruik van dit overbekende voorbehoedsmiddel.

Niet alle ouders en politici vinden dit een evengoed idee. Volgens hen is er geen behoefte aan zulke souvenirs in een pretpark dat zich aanprijst voor kinderen vanaf 7 jaar. Kinderen hoeven namelijk niet in aanraking te komen met voorbehoedsmiddelen.

Walibi denkt daar anders over. Volgens een enquête die vorig jaar gehouden werd om mogelijk nieuwe producten te verkopen, werd het condoom het vaakst genoemd. Volgens het park is er dus zeker interesse in hun doelgroep, de tieners.

Andere parken zullen het voorbeeld van Walibi niet snel volgen. Een woordvoerster van de Efteling laat weten dat zij zeker geen speciale kaboutercondooms gaan aanbieden in het park. Wij plezieren de tieners liever door een nieuwe achtbaan te bouwen stellen zij.

Bron: De telegraaf.

Foto: De Telegraaf