Efteling: Als eerste in Baron 1898?

 

Wil jij als eerste plaatsnemen in de nieuwste attractie van de Efteling? Dat kan, Efteling biedt deze mogelijkheid aan speciaal voor abonnementhouders. Met deze slogan beloonde het park haar abonnementshouders. 


De hebzuchtige Mijnbaron heeft een goudader gevonden in het zuiden van het land. Daar wil hij zoveel mogelijk goud uit de grond halen, maar deze grond wordt beschermd door de Witte Wieven. Mijnbaron Gustave Hooghmoed roept zijn mijnarbeiders op om hem te helpen en belooft hen gouden bergen. Tijdens de rit in Baron 1898 wordt duidelijk dat de Witte Wieven uit alle macht de gouddelving proberen te saboteren…

Abonnementshouders van de Efteling krijgen de unieke gelegenheid om als eersten een ritje te maken op Baron 1898.

Op 1 juli wordt de spectaculaire dive coaster Baron 1898 voor het publiek geopend. Maar als abonnementhouder kan je Baron 1898 al tijdens de pre-opening op 30 juni beleven! De geïnteresseerden konden zich aanmelden op deze pagina, let wel op, er is een minimumlengte van 1.40 meter vereist.

Op de pagina waar u zich kon inschrijven kreeg u de keuze tussen drie tijdvakken, het aantal ritjes is echter wel beperkt tot één.Ondertussen zijn alle plekken bezet en is inschrijven niet meer mogelijk.

Op de website van de Efteling maak je eveneens kans op twee tickets voor de pre-opening op 30 juni 2015.

Voor alle andere bezoekers zal Baron 1898 geopend zijn op 1 juli 2015.