Negen Pleinen Festijn in de Efteling

Laat je ook deze zomer éxtra lang verwonderen in de Efteling en geniet tot 20.00 uur (en op zaterdagen tot middernacht) van de mooiste sprookjes, de spectaculairste achtbanen, heerlijke hapjes en eindeloos veel entertainment!

In juli en augustus is het weer zover. Dan blijft de Efteling speciaal voor jou extra lang open. Geniet elke dag tot 20.00 uur van alles dat de Efteling te bieden heeft. Dat betekent dus extra lang zweven in Droomvlucht, lange wandelingen door het Sprookjesbos en nog vaker naar beneden storten in de duistere goudmijn van Baron 1898!

Iedere zaterdag tijdens de zomer is de Efteling zelfs tot middernacht geopend. Op negen pleinen vind je verrassende optredens en wonderlijke ontmoetingen. Kortom, ook dit jaar biedt de Efteling je weer een zomer om nooit te vergeten. Kijk hier voor meer informatie en het programma van het Negen Pleinen Festijn..

Programma Negen Pleinen Festijn

Geniet tot middernacht van zwoele zomeravonden gevuld met sprookjesachtige shows, heerlijke lekkernijen en bijzondere ontmoetingen. Bezoek alle attracties en beleef het Negen Pleinen Festijn in de Efteling.

Heerlijke zomeravonden

Laat je verrassen door wonderlijk entertainment en heerlijke hapjes in de sfeer van de negen verschillende pleinen!

Efteling Brink

Iedere zaterdag vanaf 18.30 uur.

Een bonte verzameling zal in een parade van het Efteling Theater naar de Efteling Brink trekken om daar het Negen Pleinen Festijn feestelijk te openen.

En swing mee op een avondvullend muzikaal familieprogramma met als feestelijke afsluiting een gastartiest.

4 juli
11 juli
18 juli
25 juli
1 augustus
8 augustus
15 augustus
22 augustus
29 augustus
The originals
2 Unlimited
Nielson
O’Gene
B-Brave
The Vengaboys
Frans Duijts
Soulm3n
Jamai


 

Herautenplein

Eftelingbrink_200x133_defIedere zaterdag vanaf 19.00 uur.
Trek je mooiste jurk aan en dans mee met prinses Assepoester       tijdens het Sprookjesbal in het Sprookjesbos. Luister naar de  verhalen van de Sprookjessprokkelaar of naar het concert dat  Sprookjesboom geeft in het Openluchttheater van het Sprookjesbos.

 


 

Witte Paard Plein

Wittepaardplein_200x133Iedere zaterdag vanaf 19.00 uur.
Sfeervolle lampionnen verlichten de bomen en zorgen voor een betoverend gevoel. Laat je meevoeren naar de tijd van de Moulin Rouge en dans met de hele familie de can can. Pure nostalgie!

 


 

Ton van de Ven Plein

TonvdVenplein_200x133_defIedere zaterdag vanaf 19.00 uur.
Op dit plein komen de bewoners van Droomvlucht tot leven. Ontmoet en begroet de elfjes, faunen en trollen uit Droomvlucht. Of laat je verwonderen door magische speeldoosjes.

 


 

Carnaval Festivalplein

Carnavalfestivalplein_200x133Iedere zaterdag vanaf 19.00 uur.
Zin om je even lekker te laten gaan? Zing dan mee met het feestelijke Efteling Meezingfestijn onder leiding van Jelle Amersfoort. Laat je meenemen door de humor en de gekke muziekjes van de Harmonie van Drie. Geniet samen met de Rode Neuzen van dit swingende festijn en vergeet niet om een bezoekje te brengen aan Jokie & Jet.

 


 

Ruigrijkplein

Ruigrijkplein_200x133Iedere zaterdag vanaf 19.00 uur.
Wordt de spanning van de attracties je even te veel? Laat je dan op dit plein verrassen door nationaal en internationaal straattheater. Een bijzondere mix van entertainment met o.a. de acrobatiek van de Efteling Sleuteliers. Heb jij al kennis met ze gemaakt?

 


 

Pirañaplein

Piranaplein_200x133Iedere zaterdag vanaf 19.00 uur.
Dompel je onder in Zuid-Amerikaanse sferen en smul van een authentieke nacho’s, schud je billen en maak je heupen los tijdens een swingende salsa of test je temperament bij een lesje capoeira. Hier telt maar één ding: viva la fiesta!

 


 

Steenbokplein

Steenbokplein_200x133Iedere zaterdag vanaf 19.00 uur.
De voorzitter van Bobslee-vereniging de Steenbok nodigt je uit op het jaarlijkse Schlager Festijn. Sluit aan en zing uit volle borst mee. Waan je helemaal in Duitse sferen met een pul bier en een lekkere bratwurst.

 


 

Fata Morganaplein

Fatamorganaplein_200x133Iedere zaterdag vanaf 19.00 uur. 
Struinend langs marktkraampjes waan je je in een oosterse bazaar. Geniet van sprookjesachtig entertainment, rijd op een kameel of ga op de foto met een slang. Beleef de mystiek van 1001-nachten…