Walking Dead actrice bezoekt Grusellabyrinth

De wereldwijd bekeken serie “The Walking Dead” behaalt hoge addy-miller-07kijkcijfers. Bij de fans kregen de zombies ondertussen een cultstatus. Een beeld dat iedereen bij blijft is dat van een klein meisje met een witte teddybeer op een parking met aan de overkant het hoofdpersonage Rick Grimes. Deze scene werd gespeeld door de nu wereldberoemde, ondertussen, 15-jarige actrice Addy Miller. Toen ze voor het eerst in Europa was om haar nieuwe film voor te stellen, kon het meisje niet weerstaan aan een bezoek aan de grootste horrorattractie van Duitsland in Bottrop.

Begeleid door oma en moeder kreeg de jonge ster een exclusieve presentatie in het Engels. Bij het betreden waren ze nog zeer opgewekt, maar eens in het horrorhuis hoorde men veel gegil van angst.

In een interview verteld Addy dat ze niet enkel onder de indruk was van de horror maar ook het verhaal. Het engste vond ze het gevoel van verloren gelopen te zijn in het doolhof, de personages zoals de waarzegster Madame Butler en Lyuba vond ze het meest fascinerend. Addy vertelde dat ze dit griezelhuis zelfs beter vond dan andere Amerikaanse versies.

addy-miller-grusellabyrinth-nrw-rick-grimes-fan-double-224x300Na haar bezoek kregen fans en pers de kans haar te ontmoeten. Sommige fans trokken zelfs kostuums aan die uit de reeks afkomstig waren. Spontaan herbeleefde men de memorabele scene toen een fan verkleed als Rick Grimes opdook.

 

 

 

 

 

 

Het Grusellabyrinth opende in het voorjaar. De opening vond plaats op een zeer passende dag, vrijdag 13 februari.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto’s: Grusellabyrinth NRW