De dino’s komen opnieuw tot leven in Paulton’s Park

Paulton’s Park gelegen in Engeland breidt uit met een volledig nieuwe zone in 2016. In deze zone komen twee nieuwe achtbanen en een bestaande achtbaan te liggen, ook de vrije val toren Magma zal opgenomen worden in dit nieuw themagebied. 

De eerste nieuwe achtbaan zal de naam Raptor krijgen, deze achtbaan zal vervaardigd worden door Vekoma. Het type van deze achtbaan is een zogenaamde Family Boomerang coaster. Deze achtbaan zal de berijders meenemen voor een ritje voorwaarts en een ritje achterwaarts.

De tweede achtbaan wordt opnieuw eentje van Vekoma, een Suspended Family Coaster. De achtbaan gaat 55 km/u en heeft een hoogte van 20 meter. Deze kan men best vergelijken met Kvasten uit Gröna Lund of Jimmy Neutron’s Atomic Flyer in Movie Park Germany.

De derde, reeds bestaande, achtbaan die opgenomen wordt in de zone is een Zierer Tivoli Small. Deze kunnen we het best vergelijken met de Keverbaan uit Walibi Belgium. Deze baan gaat momenteel door het leven als Flying Frog, de nieuwe naam is momenteel nog niet bekend gemaakt.

Maar deze zone krijgt uiteraard meer dan enkel achtbanen, ook familiale attracties zullen verrijzen in de dino zone.

Boulder Dash wordt een snelle molen waar men kan plaatsnemen in een ei of op een gigantische steen.

The Dinosaur Tour Co wordt een rondrit doorheen dinoland in een 4×4.

In Temple Heights zullen jonge ontdekkingsreizigers vanuit de hoogte het dinoland kunnen aanschouwen.

Ook voorziet men een heuse Play Area, waar de jongsten kunnen schommelen, zwieren en glijden op de vele speeltuigen.

Tijdens een ALIVE moment zal men de kans krijgen om oog in oog te komen staan met “levensechte” dino’s.

Elke attractie krijgt een eigen, aangepast logo mee.