Six Flags Over Texas opent Justice League

Met een shot van zijn laserpistool opende parkdirecteur Steve Martindale de attractie. Justice League: Battle for Metropolis is officieel geopend. Deze nieuwe attractie is een interactieve darkride waarbij de berijders Superman, Batman en de rest van de Justice League helpen om Metropolis te redden van Lex Luthor en The Joker.

De darkride werd ontwikkeld ism de Sally Oceaneering groep. Justice League staat bol van de comic gerelateerde thematisatie, de rit bevat 3D beelden.

In ons eigen Walibi Belgium park kan je in The Challenge of Tutanchamon ontdekken wat de Sally Oceanering groep doet, maar deze nieuwe darkride is met niets te vergelijken. In deze nieuwe attractie wordt gebruik gemaakt van een verteller en animatie die deze darkride bij de top van de wereld doet behoren.

Six Flags Over Texas is een groot pretpark gelegen in Arlington in de staat Texas. Het is het oudste park van de Six Flags-groep. Het park opende op 1 augustus 1961 na een jaar werken aan de opbouw.

Sinds de opening van Six Flags Over Texas heeft het park al verschillende eigenaars gehad en heeft het al enkele uitbreidingen ondergaan.

Het park is geen eigendom van de Six Flags groep. Het is net zoals bij Six Flags Over Georgia in bezit van maximum 120 randpartners maar wordt gerund door Six Flags.

Het park bezit een uitgebreide collectie achtbanen, waaronder enkele echte toppers. Batman The Ride is een hangende achtbaan van B&M, Titan, een 75 meter hoge mega coaster van Giovanola, Mr. Freeze Reverse Blast een indrukwekkende gelanceerde achtbaan van Premier Rides en New Texas Giant, een houten achtbaan die door Rocky Mountain Construction getransformeerd werd tot een hybride achtbaan.