K3 verovert opnieuw Plopsa Indoor Coevorden!

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei geeft K3 een spetterende liveshow in Plopsa Indoor Coevorden.

Na hun succesvolle doortocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt de afgelopen weken, brengen Karen, Kristel en Josje op zaterdag 30 en zondag 31 mei een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden. Ze zingen samen met alle Plopsa-fans hun bekendste liedjes tijdens een swingende liveshow. “Het is erg bijzonder om op te treden in zo’n unieke setting.”, zeggen Josje, Karen en Kristel. “We traden al enkele keren op in Plopsa Indoor Coevorden, maar het blijft een speciale gebeurtenis. We kijken er dan ook erg naar uit om er dit weekend opnieuw een onvergetelijk feest van te maken!”

De liveshow van K3 is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via de webshop van Plopsa: www.plopsa.nl . Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig indoor- en outdoor attracties én het optreden van K3. Dit vindt plaats omstreeks 15u00. Daarnaast is er ook nog de dagelijkse Bumba Magico Show.