“Prinsessia” voor het eerst in Plopsa Indoor Coevorden

De kleurrijke prinsessen van “Prinsessia” maken voor het eerst hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden. Dat doen ze met een spetterende liveshow in het weekend van 2 & 3 mei.

Prinsjes en prinsessen, opgelet! Plopsa Indoor Coevorden wordt dit jaar 5 jaar en viert dit met enkele speciale gasten! Zo verwelkomt het indoorpark voor het eerst de prinsessen van de populaire televisiereeks Prinsessia. De vijf meiden nemen alle bezoekers tijdens een onvergetelijke liveshow mee op een tocht doorheen hun vrolijke leefwereld en laten hen kennismaken met het leven op de prinsessenschool. Trek je mooiste jurk aan, zing mee met hun bekendste hits en laat je betoveren door het spetterend optreden op 2 & 3 mei!

 Het hele indoorpark baadt tijdens de “Prinsessia Dagen” in een koninklijk sfeertje. Zo wordt iedere bezoeker op speciale wijze welkom geheten. Daarnaast kunnen alle kinderen – net zoals de echte prinsessen in de televisiereeks – zich laten omscholen tot een echte prins of prinses in de prins(ess)enschool! Een onvergetelijke dag wordt tenslotte afgesloten met een feestelijk bal waarop alle kersverse prinsen en prinsesjes uitgenodigd zijn.

Bron: Plopsa