Pairi Daiza breekt zijn historisch bezoekersrecord

04089131-477C-467A-ABA4-D0FC42454469[8]

Pairi Daiza heeft afgelopen paasvakantie zijn historisch bezoekersrecord verbroken en steeg maar liefst met 10% ten opzichte van het vorige record, dat behaald werd aan het einde van de paasvakantie in 2014 en in het teken stond van de aankomst van de Reuzenpanda’s (de vakantie in 2014 duurde ook één dag langer aangezien paasmaandag buiten de twee weken vakantie viel). 

 

De belangrijke investeringen die we uitvoerden om onze “Jardin des Mondes” te vernieuwen (Luipaardtempel, stoomtrein, nieuwe territoria voor nieuwe dieren en de restauratie van het Aquarium) en het zachte weer hebben zonder twijfel geholpen om deze zeer goede resultaten te verwezenlijken. 

 

De Directie van Pairi Daiza verklaart gelukkig te zijn over het zeer goede bezoekersaantal tijdens deze eerste twee weken van het seizoen en benadrukt dat dit uitstekende begin het echter niet toelaat om reeds uitspraken te doen over de resultaten die de komende maanden nog behaald moeten worden, aangezien het weer een erg beïnvloedende factor speelt in het beslissingsproces van de bezoekers.