De onzekere toekomst van Thunder Loop in Slagharen

Voor veel bezoekers is de achtbaan Thunder Loop dé reden om Attractiepark Slagharen te bezoeken. Deze coaster van Schwarzkopf is één van de weinige versies van het ‘looping star’-model dat nog in werking is. Voor een andere werkende looping star achtbaan moet u ofwel naar Rome ofwel het vliegtuig op richting Japan of de Verenigde Staten. Het is een wonder dat Slagharen er nog in slaagde de Thunder Loop open te krijgen dit seizoen. Dat Thunder Loop niet meer zo goed kan draaien als in zijn gloriejaren snapt elke pretparkvriend wel.

Thunder Loop is afgelopen vrijdag in storing gevallen. Het technisch defect bleek zodanig groot dat hij sindsdien niet meer open is gegaan.

Slagharen was zo vriendelijk op hun facebookpagina te laten weten dat Thunder Loop enkele dagen gesloten zou kunnen zijn wegens dit technisch probleem, jammer genoeg was dit voor vele bezoekers, die dit weekend het park bezochten net te laat.

Dat Thunder Loop zijn laatste seizoen(en) aan het draaien is, was al langer geweten, fans hopen nu massaal nog enkele laatste ritjes te kunnen meepikken op de achtbaan die al jarenlang het icoon is van Slagharen.