Jaderpark is bezig met bouw van een nieuwe attractie

Het Duitse pretpark Jaderpark gelegen te Jaderberg, is bezig met de bouw van een nieuwe grote attractie. De investering van 2,3 miljoen euro is groot te noemen voor het klein familieparkje met 2 achtbanen.

De nieuwe attractie zal “Grizzly Mountain Adventure” noemen en het park hoopt deze attractie snel te kunnen openen. In het pinksterweekend zullen er misschien soft-openingen plaatsvinden.

Grizzly Mountain Adventure komt te liggen in de buurt van Rocky Rafting en samen zullen ze het nieuwe gebied “Goldrausch am Klondike “ vormen dat zal bestaan uit een groot berglandschap met Canyons.

Het middelpunt is een groot mijncomplex met een toren van 16 meter hoog. De bezoekers zullen zelf kunnen ervaren hoe het is om goud te zoeken en te vinden. Om in de mijn te geraken moeten de bezoekers een hindernissenparcours afleggen dat twee moeilijkheidsgraden kent. Pas als dit lukt zullen ze het goud kunnen opdelven. In de mijn zal er veel te beleven vallen en vooral de kinderen zullen dit geweldig vinden. Je kan ook op zoek gaan naar sporen van wilde dieren.

Om het gebied mooier te maken werden er speciale bomen gepland ter waarde van 45.000  euro. Momenteel wordt er een 9 meter hoge en ongeveer 20 jaar oude zwarte dennenboom geplant.

Jaderpark hoopt de attractie dus op tijd open te krijgen. Als er geen onaangename verassingen naar boven komen zal dit ook lukken.

Bron: parkerlebnis.de