Kom toveren en betoveren tijdens Pasen in Park Tivoli!

Vanaf 4 april 2015 is Amusementspark Tivoli weer geopend! En om dit te vieren zijn er tijdens de Paasdagen weer allerlei leuke activiteiten te doen in het park!

Zo brengt op 1e Paasdag de beroemde goochelaar Hokus Pokus met zijn kindertheater veel gezelligheid en verwondering bij jong en oud! Ballonnen modelleren, goochelshowtjes en nog veel meer…

Op 2e Paasdag presenteert Circus Kalashnikov ‘Mister Teddy’s Spectaculaire Vlooiencircus’. Neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door één minuscule artiest: “LEOPOLD”. Mister Teddy presenteert deze voorstelling en voert klein en groot mee in dit bijzondere spektakel…

Tiffi en Toffi zijn natuurlijk ook dagelijks in het park te vinden voor een meet & greet en verder zal het hele seizoen bol staan van leuke animatie. Kijk voor meer informatie op de animatiekalender op www.parktivoli.nl

BeeBee 1

Winactie Speelparadijs Voorst

Naast de leuke attracties en animatie tijdens de Paasdagen maak je ook nog kans op een leuke cadeaubon van Speelparadijs Voorst. Onze Hokus Pokus zal maar liefst 30 keer een cadeaubon t.w.v. € 10,- voor het Speelparadijs uit zijn hoge hoed toveren (15 bonnen per dag). Misschien tovert hij hem wel voor jou!

 

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor families met kids vanaf 2 jaar! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan, binnenspeeltuin en nog veel meer…

Race Pop-Ups3

NIEUW in 2015

Ook in 2015 blijft Park Tivoli actief bewegen voor kinderen stimuleren. Zo is het park uitgebreid met maar liefst twee nieuwe speeltoestellen, de Sona Boog en Toffi’s Bouwplaats, waarbij kinderen lekker kunnen bewegen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Dit moet je zien! Verder is restaurant ‘De Wigwam’ lekker opgefrist.

 

Online tickets met korting

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!

 

Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie, de actuele openingstijden, entreeprijzen, kortingsacties, abonnementen, kinderfeestjes, schoolreisjes, groepsuitjes en nog veel meer…. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook of volg ons op Twitter en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!