Batman The Ride tijdelijk backwards in Six Flags Over Georgia

Zaterdag 14 maart ging Six Flags Over Georgia open voor het nieuwe seizoen. Hierbij zijn de treinen van Batman The Ride (een B&M Inverted met 5 inversies, die een snelheid haalt tot 80km/u) omgedraaid. Hierdoor leggen de bezoekers het parcours achterwaarts af. Deze speciale beleving zal slechts voor een beperkte periode blijven, na de lente zullen de treinen weer voorwaarts geplaatst worden.

Six Flags Over Georia - Batman 1 Six Flags Over Georia - Batman 2

Op onderstaande video kan je de Onride bekijken.

 

“We verwachten dat dit seizoen een onvergetelijk jaar wordt voor onze bezoekers. Het seizoen start met Batman The Ride Backwards (achterwaarts) en twee nieuwe attracties in de Gotham City. Daarbij zal je ons gratis waterpark Hurricane Harbor voor het tweede jaar op rij kunnen uittesten. Er zal het grootste Fright Fest ooit georganiseerd worden en een langere opening in de wintervakantie.” Zegt Dale Kaetzel, de president van Six Flags. “We kijken uit om onze gasten herinneringen te geven die minstens levenslang zullen bij blijven!”

De nieuwe attracties zijn “The Joker Chaos Coaster” en “Harley Quinn Spinsanity”. Bij de eerste zit je tegenover elkaar met 23 andere passagiers in een treintje dat een looping maakt en een hoogte heeft van 7 verdiepingen. De tweede attractie is een thrill ride waarbij je twist en spint in een cirkel van klassieke familie plezier.

Six Flags Over Georia - Batman 4

Six Flags Entertainment Corporation bezit 18 parken in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. Het bedrijf bestaat al 54 jaar en heeft een omzet van 1,2 miljard dollar.