Vier Ketnet Carnaval met Kaatje, Kamiel, Viktor en Bumba in Plopsa Indoor Hasselt

Feestneuzen houden zich klaar want de carnavalsperiode is bijna aangebroken! Tijdens de krokusvakantie* geniet jong en oud van de dolle fratsen van Kaatje, Kamiel, Viktor, Bumba én Bumbalu tijdens Ketnet Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt!

Ook dit jaar worden toeters, slingers, ballonnen uit de kast gehaald en wordt carnaval gevierd in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop tijdens de Bumba Magico Show en knotsgekke polonaises in een kleurrijke confettiregen.  Op weekdagen feesten  Kaatje, Kamiel, Viktor, Bumba & Bumbalu er op los tijdens Ketnet Carnaval!  Ze trakteren alle kids elke dag op drie betoverende shows, meet & greets, een parade en een onvergetelijke polonaise. Kinderen die verkleed komen als Kaatje, Viktor of Kamiel worden getrakteerd op een gratis ijsje én maken bovendien kans op een exclusieve plaats in de parade, samen met hun helden!

“Na de succesvolle editie van vorig jaar, werken we graag opnieuw samen met Ketnet om er een onvergetelijk feest van te maken. Carnaval is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt. Haal je leukste carnavalskostuum, toeters en feestneuzen dus maar boven!”, lacht Operations Coördinator Carmine Frisenda.

*Ketnet Carnaval gaat door van 16 tot en met 20 februari. Tijdens het weekend gaat het carnavalsfeest door zonder Kaatje, Viktor en Kamiel.

Het volledige programma is na te lezen op www.plopsa.be.