Goed seizoen voor Movie Park Germany

Het afgelopen seizoen (2014) kreeg “Movie Park Germany” (Bottrop-Kirchhellen, Duitsland) maar liefst 1,3 miljoen bezoekers over de vloer. Het goede weer en de nieuwe attractie “The Lost Temple” hebben bijgedragen aan dit bezoekersaantal.

“The Lost Temple”  is nieuwe en unieke 4D-ervaring. Dankzij uitgebreide thematisering, een op maat gemaakte 3D-film en moderne technologie zoals een 360-graden scherm, konden de bezoekers een duik nemen in de lang vergeten wereld van de dinosaurussen.

Het befaamde Halloween Horror Fest was ook weer een magneet voor bezoekers uit verschillende landen.

Sinds 1996 bied “Movie Park Germany” haar bezoekers een dagje pret aan onder het motto “Hoera, ik ben in de film!” In Shows, attracties en evenementen komt dit film-thema telkens weer tot uiting.