Een blik achter de schermen van Pandora: The World of Avatar in Disney’s Animal Kingdom

Pandora: The World of Avatar is een groot project waaraan Disney al een hele tijd werkt in het Animal Kingdom park in Orlando. Dit park is een onderdeel van het bekende Walt Disney World Resort. Sinds 2014 wordt er met man en macht gewerkt aan dit nieuwe uiterst gedetailleerde themagebied. Onlangs verscheen een video waarin we een kijkje achter de schermen krijgen.

 

In een filmpje dat onlangs gedeeld werd krijgen we een mooi overzicht van wat Pandora: The World of Avatar exact is. Dit themagebied wordt volledig gebaseerd op de bekende Avatar film. Het gebied krijgt heel wat gedetailleerde aankleding. In het filmpje wordt verteld hoe deze tot stand kwam en krijgen we een eerste blik op de attracties.

 

 

We zullen in het “Avatar Land” twee hoofdattracties terugvinden. De eerste wordt Na’vi River Journey. Bij deze attractie maak je een bootvaart over een heilige rivier doorheen een jungle vol lichtgevende planten. AVATAR Flight of Passage wordt dan weer een vliegsimulator. Je neemt plaats op een van de Banshees en maakt een vlucht over het Avatar land.

Satu’li Canteen zal het grootste restaurant worden in het gebied, Pongu Pongu een drankmogelijkheid en bij Windtraders kan je toffe souvernirs kopen.

Disney vertelt ons dat het gebied zal openen in de zomer van 2017, al hopen de fans op vroegere soft openingen.

 

Bron en foto’s: Disney, Orlando Sentinel