SeaWorld opent nieuw park in Abu Dhabi in 2022

SeaWorld opent een nieuw park, ditmaal in het Midden Oosten. Het SeaWorld park in Abu Dhabi komt er in samenwerking met Miral, een groep die al meerdere themaparken uitbaat op Yas Island. Het park moet openen in 2022.

 

SeaWorld kondigde aan een gloednieuw park te openen in Abu Dhabi in 2022. Dit park zal er komen in samenwerking met Miral, een groep die al meerdere parken beheert op Yas Island. Zo bezit de groep Ferrari World, een F1 circuit, Yas Waterworld en Yas Marina. Verder bouwt de groep momenteel aan het Warner Bros Abu Dhabi park dat in 2018 moet openen.

 

SeaWorld Abu Dhabi wordt het eerste SeaWorld park dat geen orka’s zal hebben. Wel komen er grote aquaria, mega attracties en krijgen de bezoekers de kans dicht bij de dieren te komen. Ook zal er een rescue centrum gebouwd worden voor de opvang van zieke zeedieren.

Het nieuwe SeaWorld park zal net naast Ferrari World komen te liggen. De groep wil met deze uitbreiding het aantal bezoekers van Yas Island doen verdubbelen tegen 2022. Er wordt gehoopt op 48 miljoen bezoekers aan het entertainment center.

 

 

Bron en foto’s: SeaWorld, Miral