Nieuwe zweefmolen van Toverland krijgt de naam Djinn

Djinn is de naam van de nieuwe zweefmolen van Attractiepark Toverland. Op 15 december 2015 zal Djinn zijn eerste rondjes gaan draaien. De nieuwe zweefmolen zal bewoond worden door vier bijzondere geesten.

De nieuwe attractie krijgt een Oosters thema in de stijl van het themagebied Land van Toos en is afkomstig van de nostalgische zweefmolenbouwer Wooddesign. De huidige zweefmolen Sim Sa La Swing was één van de eerste attracties toen het park in 2001 haar deuren opende. De imposant verlichte zweefmolen is een echte eyecatcher bij binnenkomst in het park. “Sim Sa La Swing is een echte publiekslieveling in het Land van Toos. Na 15 jaar komt er een nieuwe zweefmolen die ook toegankelijk is voor onze kleine bezoekers”, aldus Hoofd Marketing Pieter Huijsmans.

Upgrade zweefmolen
Zweefmolen Djinn, die vanaf 15 december 2015 zijn eerste rondjes gaat draaien, krijgt zowel één- als tweepersoonszitjes. Hierdoor kunnen kleinere bezoekers vanaf 1.00 meter nu samen met een volwassene de attractie ervaren. “Het attractie-aanbod voor onze kleine gasten neemt hierdoor toe.”

Kies zelf de naam van de vier geesten.

Heb jij altijd al eens in de huid van een attractieparkontwerper willen kruipen? Dan is dit je kans. Attractiepark Toverland zoekt nog nieuwe namen voor de bewoners van haar nieuwe Oosterse zweefmolen, genaamd Djinn. 

Header_DjinnNaamGeest

Winactie ‘Geef onze geesten een naam’
Jij hebt nu de kans om als een echte attractieparkdesigner mee te denken over de naamgeving van de vier nieuwe bewoners van Toverland. Bedenk vier unieke namen voor de geesten en maak kans op vier entreekaarten.

Doe mee aan de winactie